keskiviikko 26. syyskuuta 2007

Problogi

Keskustelin siskoni kanssa kirjoittamisesta pari viikkoa sitten ja olin hyvinkin innoissani siitä, että Annika opiskelee luovaa kirjoittamista. Olen päässyt seuraamaan hyvinkin läheltä hänen kehittymistä kirjoittajana ja sen pohjalta syntyikin ajatus blogista, jossa seurattaisiin juuri tällaisia kiehtovia tarinoita. Millainen elämänpolku raahelaiselle kotiäidille muovautuu kiehtovan harrastuksen parissa ja tuleeko siitä jossain vaiheessa jopa ammatti?

On mielenkiintoista nähdä, mihin kaikkeen kuka tahansa meistä voi pystyä, kun on löytänyt palavan innostuksen itsensä kehittämisen suhteen. Mielestäni kaiken ydin on juuri tuossa oppimisessa ja sen vuoksi keskitymmekin siihen, miten voimme tukea toistemme oppimista ja miten mahdollisesti pystymme kertomaan oivalluksistamme myös muille kirjoittamisesta kiinnostuneille. Pääpaino tulee olemaan oppimismatkamme kuvaamisessa ja kirjoittamista pohtivissa keskusteluissa.

Toivottavasti saamme tähän blogiin mukaan eritasoisia ja -ikäisiä kirjoittajia, jotka ovat innostuneet toimimaan avoimesti ja ovat valmiita pohtimaan kirjoittamista välillä hiukan teoreettisemmallakin tasolla.

Ei kommentteja: